Agurk har en mild og leskende smak og et hvitt, saftig og mykt fruktkjøtt. Den inneholder 96 % vann og
Rødbete er en gammel kulturplante og har vært dyrket i Europa lenge før Kristi fødsel. Både rødbeter og sukkerbeter stammer
Den nydelige blomkålen består av mange små kålblomster, som har vokst sammen. Smaken er naturlig, mild og søt, med en
Dette er en krysning mellom blomkål og brokkoli. Romanesco har mange små, spisse kålbuketter, og er et lite kunstverk i
Dette er en krysning mellom brokkoli og den asiatisk grønnsaken gai lan. Den kule miksen gir brokkolinien, som er full
Romanosalat er en salatsort som har vært kjent siden antikkens Egypt. Man mener den først oppsto på den greske øya
Squash er en utmerket «smakssamler». Det vil si at den trekker til seg smaker fra det den blandes med. Den
Fersk gul løk både smaker annerledes og har en annerledes konsistens enn tørket løk. Skjellet har en større krisphet, den